Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати просять повернути на «Новий Львів» тролейбусний маршрут №1

Депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин учора, 27 січня, на сесії Львівської міської ради звернувся до міського голови Львова та начальника департаменту житлового господарства та інфраструктури Наталі Павлюк з проханням вивчити ситуацію та відновити тролейбусний маршрут № 1.

«До мене звернулися мешканці мікрорайону «Новий Львів» з приводу відновлення руху тролейбусного маршруту №1, тимчасово скасованого у 2008-2009 роках нібито в зв’язку із прокладанням вул. Снопківською трамвайної лінії на Сихівський житловий масив», - йдеться в зверненні.

За словами Юрія Михальчишина, будівництво трамвайної колій було припинено на стадії прокладання 160 метрів колії, а демонтовану контактну мережу тролейбусу так і не було відновлено. Окрім того, у квітні 2010 року невідомі особи викрали 290 метрів контактної лінії на вул. Угорській.

Оскільки чимало мешканців залишилися позбавленими єдиного соціально-зручного транспортного сполучення, депутат звернувся із проханням до міського голови Львова Андрія Садового доручити відповідним виконавчим органам надати інформацію з приводу обґрунтування ліквідації тролейбусного маршруту №1 та визначити відповідальних за це рішення осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ