Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Депутати від "Свободи" візьмуть участь у вшануванні Героїв Крут на Чернігівщині

29 січня поблизу залізничної станції Крути в селі Пам’ятне Борзнянського району Чернігівської області відбудеться вшанування Героїв Крут. Також цього дня у місті Ніжин пройде пам’ятний марш, присвячений Чину крутянців. Участь у заходах зі вшанування 95-річчя подвигу юних борців за Українську Державу, які полягли в бою з большевиками, візьмуть народні депутати від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», зокрема лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок. Повідомила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Заходи зі вшанування Героїв Крут у селі пам’ятне розпочнуться о 12:00. Біля монумента Пам’яті Героям Крут зберуться націоналісти з різних куточків Чернігівщини та всієї України. До вшанування крутянців приєднаються народні депутати України від ВО «Свобода». Участь у заходах зокрема візьме лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Опісля віче в Пам’ятному націоналісти вирушать до міста Ніжин, де відбудеться пам’ятний марш. Свободівці пройдуть ходом центральними вулицями Ніжина до хреста, встановленого на місці майбутнього пам’ятника Героям Крут. Початок маршу – о 15:00 від танка, що на вулиці Московській.

Деталі щодо проведення заходів можна дізнатися за номером телефону: 0503846638 (Іван).

Як доїхати:

З Києва регіональними чи звичайними електричками (відправляються з Північної платформи. Вхід на Північну платформу (біля ресторану «Дрова»):

Комфортабельні електрички:

830К КИЇВ ПАС > ШОСТКА (до станції Крути) 07:40 (з Києва) – 09:39 (у Крутах);

818К КИЇВ ПАС > ВОРОЖБА (до станції Крути) 09:42 (з Києва) – 11:58(у Крутах).

Також можна доїхати до Ніжина звичайною електричкою, потім через годину – такою ж електричкою дві станції до Крутів.

6904 Північна – Ніжин 6:24 (з Києва) – 8:57 (у Ніжині);

6454 Ніжин – Конотоп (до ст. Крути) 10:24 (з Ніжина) – 10:43 (вже у Крутах).

Назад із Крут/Ніжина до Києва:

830/829 Шостка – Київ-Пас. 14:57 (Крути), 15:16 (Ніжин) – 17:21 (Київ-Пас).

Якщо залишатися на марш у Ніжині, то підібрати потрібну електричку можна за посиланням: http://www.swrailway.gov.ua/timetable/eltrain

Карту доїзду автотранспортом можна переглянути тут: http://goo.gl/maps/iHMCc

Довідка. У Києві також відбудеться заходи з вшанування Героїв Крут. Так о 19:00 Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" проведе марш пам'яті Героїв Крут та річниці придушення січневого заколоту. Марш розпочнеться на Майдані Незалежності біля стели.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ