Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Десантник 80-ки присоромив владу Львова

Сьогодні, 29 вересня, під час засідання сесії Львівської міської ради перед депутатами виступив боєць 80-ї бригади Тарас Личко. Він присоромив владу Львова та депутатський корпус через неналежне вшанування пам'яті загиблих на війні Героїв. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Боєць нагадав, що учора, 28 вересня, у 80-й бригаді прощалися з загиблим 19-річним десантником, але на прощанні не було представників влади Львова.

"Я не бачив на прощанні тих, хто тут сидить. Я не бачив жодного ролика по телебаченню. Я вже просив на День незалежності, щоб у місті був день жалоби, коли ховають загиблих львів'ян, щоб були приспущені прапори. Тоді я благав вас, але зараз я вже не благаю, а вимагаю", - сказав він.

За словами Тараса Личка, коли загиблого десантника привезли в Турківський район, то похорон закінчився лише о 19.00, бо люди прощалися з ним на колінах, і в кожному селі була панахида.

"Ви залишили 80-ку наодинці зі своїм горем. Я вимагаю, що сесія офіційно запровадила день жалоби, коли ховають львівських бійців", - сказав він.

Як зазначив секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило на прощання були депутати Валерій Веремчук та голова міжфракційної депутатської групи Віталій Свінціцький, тобто лише двоє з 64 депутатів ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ