Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ділянку по вул. Величковського розглянуть на сесії міської ради.

20 липня відбудеться пленарне засідання сесії Львівської міської ради. Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, на цьому засідання мають розглядати питання щодо використання земельної ділянки на вул Величковського, яке обговорювалось на попередньому засіданні. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Проведено комісійне обстеження цієї ділянки і депутатам на сесії буде надано інформацію щодо найкращого загосподарювання цієї території.

«Ми по цій ділянці проведемо комісійне обстеження. Тим займається керівник району, профільний керівник департаменту. І на наступному пленарному засіданні буде інформація для депутатів, як найоптимальніше використати цю ділянку. Я говорив чітко: якщо ця ділянка протягом останніх 20 років використовувалась як спортивна ділянка, то не можна її продавати, там треба залишати спортивну частину. У нас працює багато підрозділів у міській раді, земельники мають завдання, щоб кожен метр квадратний приносив прибуток. Це правильно. Працівники гуманітарної сфери мають завдання, щоб кожен об’єкт міста Львова служив для розвитку людини, як особистості. Власне, ми шукаємо компроміс. Бо потрібні гроші, а гроші ми беремо, в тому числі, з продажу землі та майна. З іншого боку – треба, щоб було місце для людей, де можна розвиватись – спорт, культура. Тому цей баланс ми повинні знаходити. Таке завдання поставлене. Думаю, наступне пленарне засідання, яке буде 20 липня, ми фіналізуємо питання по цій ділянці. Громада повинна розуміти, що ми будемо працювати виключно в інтересах громади, щоб будь-який майданчик робити, треба мати кошти, щоб ці кошти були в бюджеті, вони повинні в бюджет поступати від продажу майна, оренди, від землі. Тому має бути якісне господарювання, але в інтересах мешканців. Рішення буде компромісне, але в інтересах громади міста», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ