Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти, які зазнали отруєння, у нас не харчувалися, - власник «Чарівної долини»

Як повідомив Гал-інфо власник готельно-відпочинкового комплексу “Чарівна долина” Михайло Возняк, діти, які зазнали отруєння, вони у "Чарівній долині" не харчувалися. "Щойно діти до нас прибули, як одразу було викликано швидку допомогу, бо кільком з них стало погано", - сказав Михайло Возняк.

Нагадаємо, 16 квітня о 21:10 год. від чергового лікаря медицини катастроф надійшло повідомлення про те, що в с. Родатичі Городоцького району (Львівська область) в готельно-відпочинковому комплексі “Чарівна Долина” з ознаками отруєння продуктами харчування перебувають діти віком 16-17 років, які прибули на Форум “Неформальна освіта Української академії лідерства”. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Станом на 06:00 год. 18 квітня до Львівської інфекційної клінічної лікарні було госпіталізовано 33 особи в стані середньої важкості з попереднім діагнозом ентеровірусна інфекція.

У готельно-відпочинковому комплексі “Чарівна Долина”, де відпочивали потерпілі, працювали спеціалісти Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області. Причини події встановлюються. 

Згодом Наталія Тімко, головний епідеміолог Львівщини, повідомила, що стан дітей покращується. За її словами, станом на 18 квітня, 12:00, у Львівській обласній інфекційній лікарні перебувало лише 11 дітей. Решту на прохання батьків відпустили додому. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ