Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дівчат та дружин захисників запрошують на терапевтичну групу

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запрошує на терапевтичну групу дівчат та дружин військових, які зараз на війні. Це не лише можливість підтримати одна одну, а й поділитись власним досвідом і відчути, що ти не сама.

«Ми знаємо, як багато є дівчат/жінок, які чекають своїх чоловіків з війни. І знаємо, як цінно просто побути серед таких, як ти. Поговорити про все, що болить та турбує. Зараз проводимо донабір у групу підтримки для дівчат/жінок, чиї чоловіки на війні», - зазначають у центрі.

Група підтримки відбуватиметься щопонеділка онлайн о 16:00. Тривалість – півтори години. Приєднатись можна за посиланням.   

Нагадаємо, перший в Україні Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років. Тут щодня захисники і захисниці, ветерани та їх рідні, а також рідні загиблих Героїв, отримують безкоштовні консультації та допомогу. Це був один із перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де вони можуть отримати всю комплексну допомогу за принципом «рівний-рівному».

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41, телефон: 0739628325.

Довідка

Група підтримки – це спільнота, де можна знайти для себе однодумиць та інструменти самодопомоги й ресурси для відновлення. Також тут можна ділитись власним або почути досвід когось у подолання складних ситуацій, проживання найрізноманітніших почуттів та емоцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ