Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Дівчинка дивом вижила, випавши з легковика під колеса фури. Відео

Неподалік від Нижнього Новгорода, на 529 кілометрі автодороги Москва-Уфа, сталася аварія, в якій лише дивом залишилася жива однорічна дівчинка.

Автомобіль Mitsubishi, в якому перебувала сім'я москвичів з маленькою дочкою, рухався по трасі, коли глава сімейства несподівано втратив керування.

Іномарку занесло просто під КамАЗ, що нісся назустріч. У наступну секунду разом з уламками заднього скла на трасу випала крихітна дитина.

В останній момент водій фури зауважив дитину на середині траси і встиг повернути кермо вліво. Величезна машина пронеслася буквально в кількох сантиметрах від дівчинки.

Відео, зняте на реєстратор очевидцем ДТП, потрапило в YouTube і також опинилося у розпорядженні співробітників ДІБДР.

"53-річний водій автомобіля Mitsubishi Дмитро Алієв, який має 15 років водійського стажу, рухався у напрямку Москви з Республіки Чувашія, - розповіли в УГІБДД по Нижегородській області. - Здійснюючи обгін в зоні заборони даного маневру, він виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з напівпричепом МАЗ а/м "Сканія".

Завдяки щасливому випадку дівчинка вижила. Вона виявилася прийомною дочкою водія іномарки. Як пояснили Life News в ЦРЛ міста Лисково, у дитини була зафіксована забита рана лобної частини голови та щелепи, а також розірвана губа. Крім цього, дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму. Дорослі не постраждали.

Вести

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ