Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для 250 безпритульних та потребуючих людей у Львові організували святкові обіди

Спільнота святого Егідія з 2006 року року організовує у Львові Різдвяні обіди для безпритульних та малозабезпечених людей. Цьогоріч за святковим столом спільнота об’єднала 250 бездомних, потребуючих та внутрішньо переміщених осіб.
Фото - ЛМР
Привітав усіх з Різдвом Христовим і міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляють в ЛМР. 
«Різдво – це час єднання. Спільноті святого Егідія у Львові вже понад 20 років. На різдвяний обід ми запрошуємо наших давніх друзів – бездомних і потребуючих міста, яким роздаємо їжу щотижня, біля Порохової вежі.

Що приємно, що сьогодні нашими волонтерами і помічниками є внутрішньо переміщені особи. Вони, майже два роки тому, знайшли прихисток у Львові від війни, і зверталися до нас по допомогу, а сьогодні допомагають іншим. І в цьому сила Різдва», - переконана Іванна Синицька, координатор Спільноти святого Егідія у м. Львів

За її словами, цьогорічний Різдвяний обід відбувається синхронно з 70-ма країнами світу, де діє спільнота. А в Україні такий обід організували у Києві та Івано-Франківську.

Відбувалося частування у студентській їдальні НУ «Львівська політехніка» та трапезній Українського католицького університету. Окрім святкового обіду, запрошені отримали подарунки, разом поколядували та подивилися вертеп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ