Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для дітей у Львові проведуть «Родинне свято»

Працівники відділу соціальної роботи Галицького району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з волонтерами ГО «Перспектива Є», проведуть для дітей внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО, дітей з багатодітних сімей, дітей з особливими потребами, дітей-сиріт та дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, просвітницький захід «Родинне свято», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Захід відбудеться 13 вересня о 17.30 за адресою вул. Донцова, 4. Вікова категорія дітей –  6-15 років.

«Захід проводимо з метою розширення освітніх можливостей дітей із соціальних категорій населення та проведення змістовного, спільного дозвілля батьків та дітей. Під час проведення свята учасники ознайомляться з діяльністю громадської організації «Перспектива Є», візьмуть участь у пізнавальних та веселих сімейних конкурсах, а на завершення свята отримають подарунки та смачні частування», - зазначають організатори заходу.

Довідка

Мета громадської організації «Перспектива» – створення умов для сприяння розвитку потенціалу у дітей та молоді, поширення здорових традиційних цінностей на основі загально-християнських принципів та сприяння створенню відкритого і ефективного суспільства.

При організації функціонує денний Центр для школярів, де безкоштовно проводяться заняття щосереди з 15.00 до  18.00 год., за адресою вул. Донцова, 4,  та секція флорболу – заняття проводяться безкоштовно щовівторка і щочетверга о 17.00 год. за адресою вул. Хімічна, 7 (школа № 22).

За бажанням звертатись за контактними телефонами: тел. 096 -739-1331, 093-770-79-86 – денний центр для школярів; тел. 093 6913447, 066 9633167 – секція флорболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ