Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Для мене якісна медична послуга – це вчасність, доступність, компетентність, - Максим Козицький

16 жовтня у Львові відбувся Медичний конгрес «Якість. Послуга. Медицина. Приватна vs Бюджет». Захід об’єднав представників бюджетної та приватної медичної сфери задля обміну практикою у розвитку ринку якості послуг, роботі з клієнтами та формуванні команди. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Участь у одній із панельних дискусій взяв голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Сьогодні питання реформи є актуальним. Кожен має певні міркування та емоції щодо цього процесу. Ми дуже багато говоримо про реформу в медицині і те, що вже зроблено. Ми більше уваги почали звертати на лікарні і на маршрути пацієнтів, на забезпечення медичними засобами та засобами індивідуального захисту. Будь-яка реформа , яка реалізовується – це, перш за все, про людей», - зауважив він.

На запитання, якою для очільника Львівщини повинна бути медична послуга, він відповів: «Для мене якісна медична послуга – це вчасність, доступність , компетентність».

На думку Максима Козицького, важливим є забезпечення належних умов для функціонування закладів різних типів- як приватного, так і державного. За його словами, держава має створити можливості, щоб приватні і державні заклади були в однакових умовах, відтак конкурували на вільному ринку.

«Завдання держави як такої – створити умови для того, щоб функціонували заклади різних типів. Будь-яка реформа та будь-яка діяльність мають бути зосереджені на тому, щоб людина була здоровою. Тому дві речі : людина і лікар для нас – на першому місці», - додав Максим Козицький.

Голова Львівської ОДА також поділився думками про значення влади у цьому процесі.

«Наша роль – далі забезпечити розвиток сервісу, якості, грамотної комунікації між усіма учасниками процесу. Коли ми говоримо про мережу, то я розумію, що приватний заклад має абсолютне право на рівні можливості із закладом державної форми власності. І всі заклади мають однакове право увійти у мережу», - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ