Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для мешканців зруйнованого росіянами у Львові будинку буде працювати виїзний ЦНАП

Для мешканців, які постраждали від ракетної атаки на Львів 6 липня, на вул. Стрийській, 76 продовжує працювати тимчасовий виїзний пункт Центру надання адміністративних послуг.
Фото: ЛМР

Зокрема, подати документи на компенсацію за пошкоджене майно чи звернутися за консультацією мешканці зможуть упродовж наступного тижня – відзавтра і до п’ятниці, з 10:00 до 19:00.

«На прохання мешканців, продовжуємо роботу виїзного Центру надання адміністративних послуг. Тут наші адміністратори вже прийняли понад 200 мешканців, майно яких було пошкоджено внаслідок ракетного удару 6 липня», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

До слова, мешканці можуть також звернутись у будь-який ЦНАП міста, а також на службу підтримки за телефоном: 093 297 57 95, з понеділка до четверга з 9.00 до 18.00 (у п'ятницю – до16.00).

Нагадаємо, місто виділило понад 56 млн грн на відновлення 14 будинків, які постраждали від ракетного обстрілу. Також перші 18 мешканців, квартири яких зруйновано від обстрілу, отримають матеріальну допомогу на тимчасове проживання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ