Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для мешканців Львівської громади діє «Мобільний адміністратор»: хто може ним скористатися

Мешканці Львівської громади, які за станом здоров’я не можуть відвідати ЦНАП, мають змогу скористатись «Мобільним адміністратором». Завдяки спеціальному переносному кейсу, працівник може надати послугу в будь-якому приміщенні. Цього року такою можливістю скористалися майже 150 охочих, а загалом за два роки – понад 230, - повідомляє ЛМР.
Фото ілюстративне: ЛМР

Серед найпопулярніших послуг «Мобільного адміністратора» – отримання одноразової матеріальної допомоги; реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання; вклейка фото при досягненні 25- та 45-річного віку; отримання витягу з реєстру територіальної громади.

Скористатися «Мобільним адміністратором» можуть люди з інвалідністю 1 групи, військовослужбовці та ті, які перебувають на тривалому стаціонарному лікуванні й потребують стороннього догляду.

Замовити послугу можна тут. Опісля працівник узгодить дату та час візиту.

Нагадаємо, серед послуг, які можна замовити – послуги соціального захисту, житлові (зокрема реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання,) послуги районних адміністрацій, управління державної реєстрації, різноманітні витяги, довідки та інше. «Мобільний адміністратор» запрацював у Львові з липня 2022 року.

Детальніше про графік роботи ЦНАП.

Служба підтримки ЦНАП: (032)2975795, 0932975795.

Новий сайт ЦНАП міста Львова.

Інформація про ЦНАП: Facebook | Instagram | Telegram | YouTube | TikTok

До слова, мережа Центрів надання адміністративних послуг Львівської громади охоплює 14 підрозділів: 7 – у межах міста Львова, 5 – у межах громади, та ще 2 офіси за кордоном.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ