Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для сучасних незаангажованих львів’ян – „Файно” про Львів

4 вересня у Львові відбудеться презентація нового регіонального журналу «Файно».  Видання  матиме культурологічний характер і висвітлюватиме всі вияви культурного життя сучасного Львова. „Це буде журнал про мистецтво, розваги та культурні події, а також тематичний гід та путівник. У ньому читач зможе знайти повну анонсовану інформацію про один місяць культурного життя Львова”, – повідомила „Гал-info” представник журналу Наталія Ложкова.

Журнал презентуватимуть львівські видання „Крич”. Журнал виходитиме щомісячно і розповсюджуватиметься на території Львова та області, його можна буде знайти на полицях кіосків та в роздрібному продажу. Планується, що тираж видання сягатиме 10 тисяч екземплярів.
Повноколірний, глянцевий «Файно» на 68 сторінках запропонує читачам такі рубрики як: „Кав’ярня”, „Книгарня”, „Бандерштад”, „Арт”, „Інтерв’ю”, „Лаба”, „Ґендер”, „Чужинець”, „Клюб”, „Класик”, „Виставки”, „Розваги”, „Попоїсти”, „Льокальний погляд” та інші.
„Одна із цілей «Файно» – пропаганда якісної журналістики в Україні. Над створенням журналу працюють медіа-менеджери, журналісти з міжнародним досвідом, випускники Української академії друкарства, Львівського національного університету і Санкт-Петербурзького державного університету. Професійну якість журналістики контролюватиме двічі претендент на Пулітцерівську премію. Ми сподіваємося, що наш журнал стане неодмінним атрибутом стилю сучасного незаангажованого львів’янина”, – заінтригувала Наталія Ложкова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ