Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для військових льотчиків у Бродах збудують будинок

фото - Serg Bobra
фото - Serg Bobra
фото - Serg Bobra
фото - Serg Bobra
1/2
Для військових льотчиків 16-ї окремої бригади армійської авіації у Бродах збудують будинок на 48 квартир. Ділянку під будівництво під час свого робочого візиту на Львівщину оглянув Президент України Петро Порошенко. Про це повідомив кореспондент Гал-Інфо.

Будинок на 48 квартир планують збудувати на вул. Храпая в/м №1 у місті Броди Львівської області, неподалік військової частини. Зараз вже розроблено проектно-кошторисну документацію на будівництво і розпочаті тендерні процедури за програмою ProZorro.

Також під час свого візиту Петро Порошенко зустрівся з особовим складом 16-ї окремої бригади армійської авіації та вручив їм державні нагороди. Державні нагороди отримали 11 військовослужбовців і командир 16-ї окремої бригади армійської авіації.

Президент вручив державні нагороди льотчикам – героям АТО

В своєму виступі Президент зазначив, що 16-та бригада льотної авіації є потужною одиницею ЗСУ. Підрозділи бригади брали участь в операціях зі звільнення Слов’янська, Красного Лиману, Краматорська, Дружківки, Бахмута, Торецька, Дебальцевого, Амвросіївки, Степанівки, Савурівки та інших.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ