Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До 1 жовтня буде готовий звіт з перевірки ефективності функціонування готелів, що перебувають у комунальній власності Львова

Долю готелю «Київ» вже вирішено, щодо інших готелів, що перебувають в комунальній власності, то їхню долю вирішуватимуть до 1 жовтня. Про це кореспонденту „Гал-іnfо” повідомив член комісії міської ради, заступник начальника управління житлово-комунального господарства Львівської міськради Анатолій Забарило.

За його словами, дату звітування комісії міськради з перевірки ефективного функціонування готелів, що перебувають в комунальній власності, було перенесено на 1 жовтня.
«До 1 жовтня комісія має підготувати звіт з перевірки ефективного функціонування готелів, що перебувають у комунальній власності. Що ж до готелю «Київ», то пропозиції щодо його подальшої долі вже є – було рішення міськвиконкому про ліквідацію комунального підприємства готелю «Київ», оскільки там відбувається неефективне використання майна територіальної громади. Є відповідні висновки по аудиту економічної, фінансової, господарської діяльності комунального підприємства», - говорить Анатолій Забарило.
Комунальне підприємство буде ліквідоване протягом двох місяців, оскільки на здійснення рішення міськвиконкому за процедурою ліквідації дається саме такий термін, далі ж на сесії міськради або міськвиконкому буде вирішено його подальшу долю. Водночас одним з варіантів називають виставлення об‘єкта на приватизацію. Щодо решти готелів, що перебувають в комунальній власності, а саме «Гранд готель», «Львів» та «Незалежність», то, за словами Забарила, наразі триває їх вивчення і поки що чітких висновків немає.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ