Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня Львова „ЕкоЛан” випече 900-кілограмовий торт

Найбільший торт за історію кондитерської галузі Львова виготовляє корпорація “ЕкоЛан” до 750-річчя Львова. До свята міста Лева майстри-кондитери ВАТ “Хлібокомбінат”, що є учасником корпорації, випікають 900-кілограмовий торт.
Ювілейний торт, який привезуть і розмістять навпроти Ратуші, матиме довжину 30 метрів і завширшки – 60 см. Висота святкового торта – 10 см. За словами ведучого інженера-технолога кондитерського виробництва ВАТ “Хлібокомбінат” Лесі Білань, велетенський торт складатиметься із шести шарів бісквіту, вершкового крему, яким буде художньо оформлений сам торт. Посередині цього кондитерського витвору мистецтва буде зображено герб Львова, а з його боків – трибуни і люди. Поверхня торта буде помаранчева і викладена мармеладними апельсиновими дольками. Повідомили „Гал-іnfо” у відділі інформації корпорації “ЕкоЛан”.
 „Еколан” — один з найбільших виробників хлібобулочної продукції у Львівській області. До корпорації входять такі підприємства, як ВАТ „Львівський хлібокомбінат”, ВАТ „Львівський хлібозавод №1” та ТзОВ „Явір-Млин”. Корпорація також веде бізнес, пов’язаний з розведенням риби та мисливством. 2005 рік хлібопекарські підприємства корпорації закінчили зі збитками у 1,5 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ