Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Дня Святого Миколая понад 700 діток Львівської громади переглянули "Попелюшку"

«Подаруй дитині враження» - це щорічна традиція депутата фракції "Європейська Солідарність" у Львівській міськраді Володимира Марусяка. Цьогоріч така ініціатива дозволила подарувати незабутні емоції понад 700 діткам наших захисників, дітям з малозабезпечених сімей, дітям сиротам та іншим вразливим групам населення. 

"Казки - це зовсім не дрібниця. Головне у них — це мораль. Мораль казки «Попелюшка» — показати, які переваги мають чесність, терпіння, слухняність і які біди переслідують тих, хто зневажає ці якості. Здається, така казкова історія ніколи не може набриднути, адже в ній є мотиви та проблеми, які завжди будуть актуальними для кожного: незаслужені страждання і несправедливість, повага до працелюбства як високої людської чесноти, винагорода за важку працю, високі моральні якості.

Дякую всім , хто долучився до цієї події, зокрема благодійникам, які придбали частину квитків", - прокоментував Володимир Марусяк.

Додамо, виставу розпочали зі слів вдячності всім і кожному, хто думками, словами і найголовніше діями захищає Україну, зокрема захисникам і захисницям ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ