Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

До кінця тижня створена комісія почне перевіряти лікарні Львівщини

Готується розпорядження про створення комісії, куди залучать не лише департамент охорони здоров’я, а й департамент паливно-енергетичного комплексу, енергетиків, представників Держпраці.
Фото Олена Ляхович

Комісія перевірятиме дотримання правил безпеки щодо забезпечення киснем в усіх закладах, а також енергозбереження.

Усі обставини ситуації у Жовківській ЦЛР з’ясує комісія департаменту охорони здоров’я

"Перш за все обстежать систему енергозабезпечення установ, наскільки мережі здатні витримати навантаження при збільшенні одномоментного підключення кисневих концентраторів. Ми маємо бути абсолютно впевнені, що та кількість кисневих концентраторів, що є у кожному закладі, може працювати безпечно для працівників лікарні та пацієнтів", - зазначив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Окрім того, перевірять стан киснезабезпечення, розташування кисневих цистерн, елементів входу та інші речі, які пов’язані з безпекою.

Нагадаємо, 27 листопада внаслідок несправності в м. Жовква та в Жовківській ЦРЛ, з 17:50 год до 19:10 год було відсутнє електропостачання. Під час цього в реанімаційному відділенні померли дві людини, які були підключені до апаратів ШВЛ та мали захворювання на Соvid-19, двосторонню пневмонію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ