Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Луцька завітають тріо "Мар’яничі"

До Луцька завітають тріо "Мар’яничі" з музичною коктейль-виставою "Спеції". Про це повідомили 15 липня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.

В межах Луцької літературної резиденції "Місто натхнення" львівські музиканти презентують "смачні" композиції, тексти і музику до яких створила співзасновниця "Видавництва Старого Лева" і вокалістка гурту Мар’яна Савка. У компанії піаніста Юрка Романіва і гітариста Сергія Гуріна звучатиме мікс поезії та мелодій у жанрі блюзу, танго, босанови. Спеції додають смаку й емоцій, саме тому музика "Мар’яничів" з присмаком ванілі, кориці, шафрану і не тільки. Композиція "Ваніль, кориця і шафран" одна із перших в репертуарі гурту. Загалом музиканти написали три десятки пісень, презентували кілька кліпів та унікальних музичних вистав та випускають що два тижні авторську програму "Мар’яничі на ніч" на своєму YouTube-каналі.

Чекаємо зустрічі 23 липня о 19:00 у Тераса Bar Grill (Центральний парк).Вартість вхідного квитка - 200 грн.

Для участі:

1. заповніть форму https://cutt.ly/mmHwf0B

2. внесіть оплату на картку 5168 7573 7600 6666 (Анна Луцюк, Приват),

3. повідомте про оплату зручним для вас способом - дзвінок/Телеграм/Вайбер за номером 093 1401142 або пишіть в месенджер Anna Lutsiuk.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ