Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Львова їдуть Володимир Горянський та Руслана Писанка

Своєрідний бенефіс народного артиста України Володимира Горянського, присвячений 40-річчю творчої діяльності чекає на львівян 26 лютого – зі своєю, здається найкумеднішою виставою знаний актор театру і кіно виступить на сцені Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької.

«Одруження» - одна з найвеселіших п'єс Миколи Васильовича Гоголя. Нехитрий сюжет про те, як четверо неабияк пошарпаних життям женихів сватаються до купецької доньки Агафії Тихонівні, Гоголь перетворив на фантасмагоричну панораму дійсності, де гостра соціальна сатира змішується з гротеском, а виписані автором персонажі колоритні і не схожі один на одного.

Другою зірковою учасницею цієї антрепризи є Руслана Писанка, яка здається весь минулий рік витратила на телепроект «Зважені та Щасливі» і є партнеркою майбутнього ювіляоа ще в кількох театральних постановках – таких як «За двома зайцями», «Кохання-зітхання» тощо.

Володимир Горянський розпочав свою акторську карєру в 19978 році на сцені Дніпропетровського драмтеатру ім.М.Горького, з 1988-го і до цього часу працює в Театрі драми та комедії на Лівому березі, в багажу ариста  ролі Даніела Джонсона, Гітлера, Голутвіна, О’Брайана, Вознесенського та багатьох інших.

Квитки на виставу «Женихи» можна придбати в касі театру ім. М. Заньковецької або онлайн за посиланням: https://concert.ua/uk/eventpage/zhenihi-lvov

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ