Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» оприлюднив список вистав на тиждень.

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

17 жовтня – «Коло». Тіньова фольк-містерія «Коло» – це можливість крізь призму обрядових пісень, оживлення казкових образів та звʼязок із корінням пращурів осягнути круговерть життя.

Час: 18:00 год.

19 жовтня – «Витівки Лиса Микити». Вистава за мотивами казки Івана Франка. Історія мудрого та водночас хитрого Лиса Микити, який знає справжню формулу успіху.

Час: 12:00, 14:00 год.

19 жовтня – «Злякати(ся) монстрика». Інтерактивна вистава, яка сприяє розвитку здатності розпізнавати, розуміти та керувати власними емоціями.

Час: 16:00 год.

20 жовтня – «Підкова на щастя». Вистава за мотивами казки Івана Франка про подорож маленького Віслючка, який втікає від Діда з Бабою до лісу.

Час: 12:00, 14:00 год.

20 жовтня – «Сонячне небо». Вистава-гра, яка запрошує дітей у ненавʼязливий простір руху та споглядання. Актори створюють тут різні пластичні композиції, що змінюють одна одну та є відкритими для дитячої участі.

Час: 16:00 год.

19, 20 жовтня – «Як нотки пісеньку складали». Вистава інклюзивного характеру, де інтерактивні розваги поєднуються із навчальними та розвиваючими моментами. Дітям пропонуватимуть не лише гру, а й вправи на увагу, дослідження та спостережливість.

Час: 11:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ