Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова прибуває мільйонний LAND ROVER

Львів стане одним з міст-приймачів експедиції «Подорож DISKOVERY» від LAND ROVER. Метою учасників є зібрання коштів на потреби Міжнародного червоного Хреста та Червоного півмісяця. Так компанія-виробник святкує випуск ювілейної автівки DISKOVERY. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Вже завтра, 13 березня, площа Ринок зустрічатиме три автомобілі марки LANDROVER, серед яких буде і мільйонний DISKOVERY, що став винуватцем свята. Експедиція«Подорож DISKOVERY» має на меті проїхати 8 000 миль від Бірмінгема до Пекіна за 50 днів. По дорозі планується не лише зібрати 1 000 000 фунтів стерлінгів для пожертвування Міжнародному червоному Хресту і Червоному півмісяцю, а й розповісти новим знайомим про вже пройдений шлях. Для цього самі учасники запропонували організувати з ними прес-конференцію на Площі Ринок у Львові о 9:00год. Висвітлення події на міжнародному рівні сприятиме промоції міста у світі. Адже подія отримує значну медіа-підтримку як на локальному рівні, так і від супроводжуючих їх журналістів», - повідомив бренд-директор LANDROVER Марк Парех.

Нагадаємо, що експедиція, яка прибуває до Львова,почала свій шлях з Бірмінгема 29 лютого 2012 р. До цього моменту учасники побували 5 березня в Женеві, а 9 березня відвідали Італійські Альпи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ