Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова приїхала Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон

Сьогодні, 27 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Франції в Україні Ізабель Дюмон. «Я вдруге у Львові, мені дуже-дуже сподобалось. Львів – чудове місто. Люди у Франції і у Європі думають, що в усій Україні небезпечно, що сюди не можна їхати. Для вас це, звичайно, проблема, і треба пояснювати людям, що це не так», - зазначила Посол. Повідомила прес-служба ЛМР.

Сторони обговорили перспективи співпраці Львова з французьким бізнесом. Як зазначила Ізабель Дюмон, орієнтовно вкінці цього року вона планує здійснити візит до Львова разом з представниками французьких компаній. Зокрема, у французького бізнесу є зацікавлення реалізовувати спільні проекти у сфері енергоефективності.

«Ми будуємо у Львові великий Індустріальний парк разом з голландською компанією CTP, де буде відкрито нові виробництва. Це дуже вигідно, бо Львів є близько до Європейського Союзу. У нас місто безпечне, у нас дуже багато університетів, і ми б раді були мати більше французького бізнесу у Львові. Я думаю, цьому може сприяти і хороша культурна промоція Львова у Франції, і Франції у Львові», - зазначив  Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ