Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова знову приїхав полтавський „Спрут”

Сьогодні у Львові знову з’явиться «Спрут» - інформує прес-служба Львіської міської ради. Фахівці «Полтававодоканалу» працюватимуть у місті впродовж шести днів. Цього разу каналізацію перекриватимуть тим боржникам, заборгованість яких сягає понад півроку. Також від’єднуватимуть абонентів-боржників, які самовільно під’єднались до мереж водовідведення, не сплативши боргу.
У комунальному підприємстві «Львівводоканал» кажуть, що така системна робота з боржниками значно покращує стан розрахунків населення за спожиту воду. Зокрема, у березні рівень платежів становив 84%, а у січні, коли працював «Спрут» - 106 %.
Як зазначив директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський: «Ми змушені вдаватися до таких заходів, бо якщо не відключимо ми, то відключать нас. Дотепер нам вдавалося вчасно розраховуватися з енергетиками, однак напередодні Великодніх свят львів’яни можуть «забути» заплатити за воду. Тоді наше місто спіткає сумна доля Житомира і Кіровограда, де через борги за електроенергію у березні водоканали скоротили графіки, там зранку вода в кранах тече з 6.00 до 8.30, а ввечері з 18.30 до 21.00 години, а у Луганську, Херсоні та Донецьку цілі райони періодично залишаються без води. Відтак, аби не постраждала більшість справних платників, будемо працювати зі злісними боржниками».
Зараз борг мешканці міста перед ЛМКП «Львівводоканал» становить 92 млн. грн.
Графік виїздів бригад «Полтававодоканал» на разі такий: 6.04. -Шевченківський район - вул. Миколайчука, Мазепи, Величковського; 7.04. - Залізничний район - вул. Городоцька, Патона, Ряшівська, Суботівська; 8.04. та 11.04 - Сихів - вул. Морозна, Вернадського, Драгана, Довженка, Зубрівська, Червоної Калини, Хуторівка, Кавалерідзе; 9.04. - Франківський район - вул. В.Великого, Кн. Ольги, Наукова, Чупринки; 10.04. - Шевченківський район - вул. Щурата, Шевченка, Грінченка, Чигиринська.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ