Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

До мосту у Станиці Луганській почав курсувати електромобіль

Від КПВВ «Станиця Луганська» до мосту через річку Сіверський Донець почав курсувати електромобіль, яким можуть скористатися люди, що перетинають лінію розмежування. Про це повідомила прес-служба Луганської облдержадміністрації.

«Це ще один проект щодо поліпшення умов перетину громадянами «лінії розмежування», реалізований спільно з Польовим офісом Верховного комісара ООН у справах біженців ООН у місті Сєвєродонецьк», – зазначив голова облдержадміністрації Віталій Комарницький, перебуваючи у Станиці Луганській.

Він наголосив, що вирішення нагальних життєвих проблем переселенців і розширення можливостей для підтримки зв’язків із громадянами України на тимчасово окупованих територіях – одне з пріоритетних завдань, поставлених Президентом України Володимиром Зеленським.

«Ми працюємо над реконструкцією мосту, але дуже важливим є вирішення гуманітарних проблем, які не такі болючі. Але саме вони створюють підґрунтя для антиукраїнських інсинуацій. Більшість пов’язані з соціальним захистом наших людей, які вимушені перебувати на окупованих територіях», – наголосив голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації.

Він відзначив, що представники УВКБ ООН краще за інших це розуміють. Адже вони працюють по обидва боки лінії розмежування.

«Щиро дякую нашим надійним партнерам за все, що зроблено для облаштування КПВВ: від будівництва «навісів», під якими люди можуть перепочити, закупівлі інвалідних візочків до оснащення робочих місць прикордонників. Та, безумовно, за придбаний електромобіль, – сказав очільник Луганщини. – Наша спільна мета – мир на Донбасі і ми послідовно будемо до нього рухатись».

Нагадаємо, бойовики не пускають українських саперів на інший бік мосту у Станиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ