Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові збільшили перелік локацій для зарядних станцій електромобілів

У Львівській громаді погодили ще 10 місць для розміщення зарядних станцій для електромобілів. Відповідне рішення сьогодні, 29 грудня, прийняв виконком міськради.

Відтак, станом на зараз, у Львівській МТГ визначено 32 локації на комунальній землі, що призначені для встановлення таких зарядних станцій.

Встановлювати станції для зарядки електромобілів можуть суб’єкти господарювання, звернувшись до міста з запитом щодо отримання відповідного дозволу.

Нагадаємо, нещодавно у Львові спростили процедуру отримання дозволу на встановлення зарядних станцій для електромобілів на комунальній землі. Заявнику потрібно через ЦНАП подати відповідне звернення до департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури і там підготують весь пакет дозвільних документів. Далі підприємець має звернутися до районної адміністрації та отримати дозвіл на порушення благоустрою. І вже після цього може розпочинати роботи зі встановлення станції. Також не передбачається орендна плата за користування земельною ділянкою, на якій буде розміщена зарядна станція.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ