Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Електромобіль – вже не розкіш, а засіб пересування

Електромобілі ще 5-10 років тому обирали виключно як тренд чи прояв свідомої екологічної позиції. Сьогодні основна причина пересісти із бензинового авто на електрокар – практичність. Вони обходяться дешевше в експлуатації, безпечні, комфортні. До того ж ключові автобренди більше вкладаються у цей напрямок, тому інновації впроваджують саме у нові електричні моделі. Детальніше – у нашому матеріалі.

6425450068014.png

Головні переваги електромобіля

Електрокари стали популярними не випадково, вони за багатьма критеріями обходять авто із ДВЗ. Серед їх ключових переваг відзначимо:

  • Екологічність. Електромобілі не викидають в атмосферу шкідливих викидів, що забруднюють повітря і спричиняють зміну клімату. Вони не використовують бензин або дизельне пальне, що зменшує залежність від нафтових компаній і може знизити вартість електроенергії;
  • Ефективність. Електричний двигун забезпечує більш ефективне перетворення енергії в рух, порівняно з двигуном з внутрішнього згоряння. Крім того, електромобілі мають менше рухомих деталей, що знижує їх витрати на обслуговування;
  • комфортність: Електромобілі мають тихий і рівномірний рух. А ще у більшості випадків вони мають більш ергономічний і модернізований дизайн;
  • економія коштів. Хоча електромобілі можуть коштувати більше, ніж автомобілі з внутрішнім згорянням при їх покупці, вони допоможуть заощадити кошти в майбутньому, оскільки не потребують витрат на паливо, масло і фільтри. Крім того, деякі країни надають фінансові пільги та знижки на електромобілі.

З розвитком технологій і підтримкою держав виробники електромобілів працюють над зниженням вартості й збільшенням доступності електромобілів. Тому аналітики не мають сумнівів – майбутнє саме за електрокарами.

Як зекономити на покупці електромобіля?

У жодному разі не варто економити на шкоду потужності, технічним характеристикам та функціональним можливостям. Не кращим варіантом стане купувати старе авто – хоча б тому, що технології у цій сфері дуже швидко розвиваються, і навіть 5-річна автівка навряд чи відповідатиме вашим очікуванням щодо пробігу та потужності акумулятор.

Але один спосіб заощадити кошти все ж є – замовити електрокар у Китаї. Він обійдеться на 20-30% дешевше, аніж аналогічна модель з ЄС або США. Тим більше, що їхати заради цього у Піднебесну не знадобиться. Ви завжди можете звернутись у компанію NCars – найбільшого дилера китайських електромобілів в Україні. Компанія представляє такі бренди, як Tesla, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Toyota. У каталозі ви можете підібрати авто, яке вже є в наявності та знаходиться в українських автосалонах. Інший варіант – оформити передзамовлення, і тоді потрібну модель для вас привезуть безпосередньо із заводу з Китаю. Завдяки надійним партнерам та перевірених логістичних маршрутів, які компанія створила за 9 років діяльності на українському ринку, на це знадобиться всього 60 днів. Додаткову інформацію ви знайдете на офіційному сайті автодилеру NCars.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ