Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Великодня в Україні створять "Сад висячих дерев"

Напередодні Великодня у курортній Східниці відбудеться унікальний відпочинково-мистецький проєкт. Заслужена художниця України Наталія Поліщук упродовж кількох днів створюватиме сад висячих дерев у природному середовищі. Унікальна художня ілюзія досягатиметься за допомогою малярських технік, які вперше будуть виконані в Україні.

"Це спроба протиставити людські віру і надію коронавірусним викликам, які заполонили світ. Спроба художніми засобами у поєднанні з природою відновити  насолоду свободи, споживання творів мистецтва та активного відпочинку" - пояснила майстриня свій намір.

Автор ідеї, ім’я якого тримають у таємниці,  вважає, що такі інноваційні і креативні рішення мають повернути українцям бажання жити звично, подорожувати Україною і пізнавати світ навіть в умовах карантинних обмежень.

На думку організаторів, це унікальна можливість одночасно насолоджуватися мистецьким перформансом відомої художниці, лікуватися цілющими водами Східниці, підготувати свій організм до літа і взяти участь у галицьких традиційних Великодніх дійствах.

Охочі зможуть спостерігати за створенням цього унікального культурно-природного артпростору з 25 квітня 2021 року. Про місце створення і функціонування "Саду висячих дерев" стане відомо згодом. 

Наталя Поліщук – заслужена художниця України. Учасниця 16 пленерів та понад 80 виставок в Україні, Білорусі, Польщі, Словаччині, Угорщині, Хорватії, Італії, Росії, Словенії, Іспанії та Австрії. Роботи  Наталі Поліщук зберігаються у державних та приватних збірках в Україні, Білорусі, Казахстані, Вірменії, Польщі, Словаччині, Угорщині, Хорватії, Італії, Росії, Словенії, Греції, Австрії, Канаді та США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ