Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Доктор «Пі» каже, що опинився за гратами на замовлення Росії

Андрій Слюсарчук, відомий як доктор «Пі», якого підозрюють у шахрайстві та незаконній лікарській діяльності, що спричинила смерть людей, переконаний, що своїм нинішнім становищем він завдячує Росії. Про це сьогодні, 26 липня, у Львові він заявив під час спілкування із журналістами в перерві судового засідання.

Він запевнив, що має докази про свою вищу освіту та вчені ступені. Однак додав, що люди, з якими він навчався, а це близько 10 чоловік, не можуть зараз свідчити, бо на них здійснюють тиск.

Слюсарчук додав, що у нього про запас є ще певні «секрети», які він розкриє журналістам згодом.

«Я переконаний, що я все робив правильно, і я переконаний, що буду на свободі», - сказав він.

Доктор Пі додав: «Я маю своє ставлення до влади і до Росії. Я тут, бо критикував владу».

За його словами, він за гратами, бо відмовився співпрацювати і з владою, і з Росією, хоч такі вимоги йому й висували.

«Всі сумніви у моїх здібностях – безпідставні. Я навіть в умовах цієї клітки (в суді Андрій Слюсарчук перебував за гратами, - ред.) готовий повторити усі рекорди. Коли я вийду, то повторю усі свої гіннесівські рекорди з ще кращим результатом, але вже за межами України», - заявив Слюсарчук.

Під час судового засідання у Львові, 26 липня.

Він також додав, що клінічних випадків смерті пацієнтів було не 13, як повідомляли газети, а 5, і по трьох із них не проводили судово-медичної експертизи. Він зазначає, що пацієнти могли померти через інших лікарів, які втручалися у лікування Слюсарчука.

«Організована суспільна істерія, яка пов’язана зі мною – це приклад того, що робилося у 30-х роках. Між тим, що мені інкримінують, немає причинно-наслідкових зв’язків, а є лише вказівка влади», - заявив Андрій Слюсарчук.

Нагадаємо, що сьогодні, 26 липня, у Львові триває судове зсідання у справі Андрія Слюсарчука. Відбулася відео-конференції зі Святошинським райсудом Києва, під час якої свідчення дало троє осіб, один із них – колишній перший віце-прем’єр України Олександр Турчинов, радником якого був Слюсарчук.

Фото - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ