Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Турчинов здивований, як відділ кадрів дозволив Слюсарчуку стати його радником

Колишній перший віце-прем'єр Олександр Турчинов сьогодні, 26 липня, у суді визнав, що знайомий з Андрієм Слюсарчуком, але "у ніяких відносинах", хоч сумнозвісний доктор "Пі" майже три місяці працював його радником. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо із судової зали.

Турчинов пояснив, що у 2009 році, коли він працював першим віце-прем'єр-міністром України в уряді Тимошенко до нього зателефонували від Ющенка: "До мене зателефонував один із заступників глави адміністрації Президта Ющенка з проханням взяти на роботу Андрія Слюсарчука. Мені пояснили, що він дуже талановитий і загалом готуюється указ про створення Інституту мозку і потрібно, щоб він постажувався в уряді", - сказав Олександр Турчинов.


Слюсарчук говориться з Турчиновим.

Нардеп пояснив, що його запевнили, що Слюсарчук прекрасний психолог і може бути корисним в питаннях реабілітації жертв надзвичайних ситуацій. Хто саме із заступників телефонував, він вже не пам'ятає.

Турчинов додав, що в управлінні кадрів уряду документи про освіту, які Слюсарчук подав при прийомі на роботу, підозри не викликали і зарахували його на роботу до патронажної служби.

Відповідаючи на запитання, він погодився із тим, що зважаючи документи про закордонну освіту Слюсарчука (у Росії), правдивість цих документів мала б перевірити СБУ.



На запитання, про що вони спілкувалися із Слюсарчуком під час співбесіди, Турчинов заявив, що доктор "Пі" похвалився своїми науковими здобутками та заявив, що за півгодини очікування в приймальні він прочитав книгу Турчинова та може її дослівно переказати.

"Я відмовився, бо такі прийоми мені не були цікаві", - сказав Турчинов.

Він також повідомив, що Слюсарчук не опікував ні його, ні членів його сім'ї.

Фото - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ