Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Донбасс" в напруженному здолав МХК "Динамо"

У Дружківці відбувся матч 16-го туру чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги між «Донбасом» і МХК «Динамо». Історія протистоянь клубів в нинішньому сезоні налічувала 3 зустрічі, що завершилися з загальним рахунком 13:10 на користь донеччан.

На подив вболівальників, гра не стала над-результативною. Перше ж видалення харків'ян реалізував захисник «Донбасу» Владислав Гончаров, який закинув свою дебютну шайбу в Українській хокейній лізі. Другий період пройшов на зустрічних курсах, але впевнено грали голкіпери обох команд.

МХК «Динамо» і «Донбас» по черзі володіли перевагою і в третьому періоді. Лише на 57-й хвилині Віктор Захаров зміг подвоїти рахунок і перервати 6-матчеву безгольову серію, скориставшись зручною передачею Олександра Костікова. Харків'яни випустили шостого польового гравця на останніх секундах зустрічі, але "розмочити" Богдана Дьяченка не змогли - він оформив другий шатаут в сезоні.

Таким чином «Донбас» скоротив відставання від «Дніпра» до 7 очок, однак херсонці мають одну гру в запасі. МХК «Динамо» ж випереджає «Білий Барс» на один бал, але білоцерківці свій 16-й матч зіграють вже 13 листопада проти «Льодяних Волков». Початок зустрічі о 16:45, пряма трансляція - на сайті XSPORT.ua.

«Донбас» - МХК «Динамо» 2:0 (1:0; 0:0; 0:0)

Шайби: 1:0 Гончаров (Кірющенков - більш.), 11:45. 2:0 Захаров (Костіков, Кірющенков), 56:21.

«Донбас»: Дьяченко; Гончаров - Романенко, Сильницький - Скрипець, Григор'єв - Воронін, Ординський - Александров; Кирющенков - Кузьмик - Коренчук (А), Чердак - Захаров (К) - Костіков (А), Луговий - Новиков - Денискін, Свищев - Мазур - Мостовий.

МХК «Динамо»: Мамедов; Жовнір - Дегтярьов (А), Лісін - Наливайко, Шматько - Бабчук; Кобіков - Ромащенко (К) - Олійник, Худяков - Максименко (А) - Гайдамака, Колядинський - Праведний - Скребела.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ