Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Донецькі студенти просять припинити провокації у Львові щодо Табачника

Студентські профспілкові організації, органи студентського самоврядування вищих навчальних закладів Донецької області і Донецька обласна Асоціація студентських правозахисних організацій просять керівників країни припинити провокаційні дії окремих студентських молодіжних громадських організацій з приводу акцій непокори щодо призначення на посаду міністра освіти і науки Дмитра Табачника. Про це повідомляє прес-служба Донецького Національного університету.

Студенти направили звернення до Президента Віктора Януковича, прем'єр-міністра Миколи Азарова, голови Верховної Ради Володимира Литвина. На думку цих студентських організацій, спроби відставки нового міністра освіти і науки Дмитра Табачника сприятимуть подальшому протистоянню і розбрату в суспільстві, а позиція учасників «АнтиТабачної кампанії» суб'єктивна і ґрунтується виключно на уривках з висловлювань Дмитра Табачника, а не на його справжніх вчинках.

«Така позиція підриває авторитет вітчизняної освіти і науки на міжнародному рівні і продовжує процес політизації вищих навчальних закладів країни», - йдеться в повідомленні.

Донецьке студентство не має наміру брати участь у подібних акціях. Проте, якщо подібні кампанії не припиняться, донецькі студенти будуть змушені створити публічні акції протесту, зазначено в повідомленні, передає ОстроВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ