Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Дозори" для українських військових - будуть!

ДК “Укроборонпром” виготовить нову партію вже з десятків бронемашин “Дозор-Б” для української армії завдяки фінансуванню у рамках державного оборонного замовлення ДП “Львівській бронетанковий завод”, - прес-служба Укроборонпрому.

Підготовлені у 2016 році виробничі потужності та технологічний процес дозволяє виготовляти “Дозори-Б” вже серійно.

Фінансування “Львівського бронетанкового заводу” стало можливим завдяки оперативним рішенням Президента України Петра Порошенка, Прем‘єр-міністра України Володимира Гройсмана, Секретаря Ради національної безпеки та оборони Олександра Турчинова, Міністра оборони України Степана Полторака, депутатів Верховної Ради України та Голови Львівської ОДА Олега Синютки. У п’ятницю, 27 січня, відбулось засідання РНБО, а вже у понеділок підприємство отримало підтвердження замовлення. 

Колектив львівського підприємства, який зараз налічує майже 900 працівників, отримав 100% завантаження роботою та гарантію зайнятості у 2017 році. Це дозволяє уникнути вимушених відпусток та в повному обсязі завантажити виробничі потужності  “Львівського бронетанкового заводу”.

Необхідно відмітити, що це відобразиться не тільки на самому заводі, а й на цілому комплексі суміжних підприємств всієї України. У кооперації виробництва “Дозору” задіяно 17 підприємств-учасників Концерну та 86 інших вітчизняних підприємств різних форм власності.

Завдяки оперативній координації всіх гілок влади, а також відповідним рішенням керівництва України та Львівської області, першій українській бронемашині “Дозор-Б” – бути у військах!

Нагадаємо, що Державний концерн “Укроборонпром”, зважаючи на вкрай напружену ситуацію на фронті, направляє додаткові ремонтні бригади у зону АТО для відновлення пошкодженої у боях техніки української армії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ