Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДП «АНТОНОВ» бере участь у міжнародній виставці ILA−2016

Як повідомили в прес-службі Концерну, 1 червня 2016 р. в Берліні відкрився міжнародний авіасалон Berlin Air Show ILA−2016. Делегацію ДП «АНТОНОВ» на виставці очолив Президент компанії Михайло Гвоздьов.

До уваги учасників виставки фахівці підприємства представили новий транспортний літак Ан−178, а також інші програми транспортних літаків та літаків спеціального призначення.

За несприятливих погодних умов – дощу  та низької хмарності, організатори виставки дозволили виконати польоти лише двом літакам – німецькому транспортному А400М та українському Ан−178, який став дебютантом льотної програми міжнародної виставки. Коли погода покращилася, польоти продовжилися за графіком.

Можливості Ан−178 у хмарному небі Берліну продемонстрував екіпаж випробувачів у складі: Андрій Спасібо, командир повітряного судна, Сергій Трошин, другий пілот, Микола Сидоренко, провідний інженер з льотних випробувань. Літак виконав елементи вищого пілотажу: розвороти ліворуч та праворуч, горизонтальний проліт на мінімальній швидкості з виконанням «гірки», вихід з неї в правий крен та подальший захід на посадку.

Раніше – на авіасалонах Le Bourget −2015, Франція, та Dubai−2015, ОАЕ – Ан−178 був представлений лише на статичній стоянці.

В програмі роботи делегації ДП «АНТОНОВ» на ILA−2016 – проведення зустрічей з представниками західних компаній.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ