Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДПА Львівщини нагадало, що будь-яку «податкову» консультацію можна отримати за номером 0 800 501-007

ДПА у Львівській області нагадує, що відповіді на запитання щодо застосування податкового законодавства, порядку заповнення податкових декларацій, термінів подання податкової звітності та сплати податкових зобов’язань, а також організації та регламенту роботи органів державної податкової служби можна отримати, зателефонувавши за багатоканальним телефонним номером 0 800 501-007 Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби України (безкоштовно зі стаціонарних телефонів). Про це повідомив відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПУ у Львівській області.

Для створення найбільш зручних умов для платників податків відповіді також надаються факсом та електронною поштою через мережу Інтернет ([email protected]). Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Зручний режим роботи департаменту (з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв., окрім суботи та неділі) дає можливість платникам податків не витрачати час на особисте відвідування податкових інспекцій та, не виходячи з дому чи офісу, отримувати необхідну інформацію, ефективно використовуючи час.

Оскільки попит на консультаційні послуги весь час зростає, для платників податків розроблено та впроваджено новий вид послуг – безкоштовне надсилання на вказану платником податків електронну адресу інформації стосовно останніх новин податкового законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ