Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДПА у Львівській області оголосила конкурс серед ЗМІ

Державна податкова адміністрація у Львівській області оголошує обласний конкурс серед засобів масової інформації (обласних, міських і районних газет, інформаційних агентств, теле- і радіокомпаній) на кращу журналістську роботу, що висвітлює податкову тематику. Відзначатимуться творчі роботи журналістів, які глибоко, кваліфіковано і об’єктивно розкривають податкову тематику та висвітлюють діяльність органів державної податкової служби Львівської області. Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

Для участі в конкурсі запрошуються журналісти редакцій періодичних друкованих видань, інформаційних агентств, радіо - та телепрограм, які з 1 січня по 10 червня цього року ефективно і всебічно висвітлюватимуть діяльність державних податкових органів Львівської області. На конкурс приймаються друковані матеріали, роздруковані тексти радіо - і телепрограм будь-якого жанру із зазначенням дати оприлюднення.
В інформації, що подається на конкурс, слід вказати: назву засобу інформації, прізвище, ім’я та по-батькові автора, стислу біографічну довідку, паспортні дані, домашню адресу, контактний телефон та ідентифікаційний номер.
 Конкурсна комісія розгляне всі матеріали, які будуть отримані від конкурсантів. Рішення комісії – журі приймається шляхом відкритого голосування простою більшістю голосів та оформляється відповідним протоколом.
 Переможців  визначать за трьома номінаціями: «Золоте перо» — I, II та III місця (для друкованих видань і журналістів), «Золотий мікрофон» (I місце для радіокомпаній та I, II, III місця для  радіо журналістів) та «Золотий об’єктив» (I місце для телекомпаній та I, II, III місця для тележурналістів).
   Призи переможцям обласного конкурсу будуть вручені в приміщенні адмінбудинку ДПА у Львівській області за участю представників конкурсної комісії.
Матеріали для участі в конкурсі надсилаються поштою на адресу: 79003, Львів-3; вул. Стрийська, 35, ДПА у Львівській області, відділ громадських зв’язків (з позначкою “На конкурс”) або ж подаються у кабінет № 231 до 10 червня. Телефон для довідок : (032) 297-35-86.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ