Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Дрогобицький завод автомобільних кранів оголосив політичний страйк

Дрогобицький завод автомобільних кранів оголосив політичний страйк з причини протермінування оплати ДП „Укрзалізничпостач” за поставлені крани. Про це «Гал-info» повідомив генеральний директор ВАТ Дрогобицький завод автомобільних кранів Валерій Левицький.
Працівники ВАТ “ДЗАК” оголосили політичний страйк із 23 березня 2006 року.
„У зв’язку з тим, що не було досягнуто домовленостей з ДП „Укрзалізничпостач”, ми змінили форму протесту. Замість того, щоб перекривати залізницю і завдавати економічні  збитки підприємству, ми вирішили провести політичний страйк. Тому на підприємстві під час проведення передвиборної агітації не була допущена ні одна політична сила для проведення агітації, були зняті агітматеріали кандидатів. Ми заявляємо про своє відмежування від політичної тріскотні, блудослів'я політиків, які рвуться до влади, обіцяючи нам вже з 27.03.06 року європейський рівень життя, не розкриваючи шляхи досягнення цього. На завершальному етапі передвиборчих перегонів ми не допускали будь-яких агітаційних дій з боку “кандидатів” всіх рівнів на території підприємства, з метою використання авторитету автокранівників у передвиборних змаганнях”, - зазначив генеральний директор ВАТ  Дрогобицький завод автомобільних кранів Валерій Левицький.
Як зазначає Валерій Левицький, працівники заводу виразять свої політичні уподобання кожен особисто, тобто залишаємо за собою право зробити політичний вибір по змісту голосування в день проведення виборів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ