Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Другий весняний діловий форум у Львові насправді стане Першим земельним

29-30 квітня цього року у Львові відбудеться ІІ Весняний діловий форум, який відвідають екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані, співвласник «Альфа-груп» Михайло Фрідман, внучка легендарного політолога, бізнесвумен Роберта Бжезінська. Про це сьогодні, 27 січня, під час прес-конференції повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль.

 

За його словами, головною темою форуму буде пошук шляхів залучення інвесторів у пріоритетні галузі Львова на фоні скорочення прямих іноземних інвестицій у світі на 82%.

 

Як зазначив керуючий партнер «Ейч.Ді.Партнерз» Володимир Глащенков, участь у форумі буде платною і витрати на проведення форуму ляжуть на його учасників. Планується, що до Львова приїдуть керівники 15 світових банків, щоб обговорити стан української банківської системи. Також приїдуть представники інвестиційних компаній.

 

За словами Сергія Кіраля, на форумі буде представлено проект забудови території навколо нового стадіону, а вже в березні цей проект львівська делегація покаже на економічному форумі в Каннах. Крім того, на покупців чекають ще 45 земельних ділянок у Львові.

 

Нагадаємо, що, окрім весняного ділового форуму, у Львові традиційно проводять економічні форуми восени. Зокрема, на осінніх форумах 2007 і 2008 років шукали інвесторів будівництва нового стадіону, однак так і не знайшли. Власне, жодного масштабного інвестиційного проекту, який би був наслідком економічного форуму, на Львівщині доі реалізовано не було.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ