Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дружина Саакашвілі відмовилася від депутатського мандата в Грузії

Колишня перша леді Грузії, уродженка Нідерландів, Сандра Рулофс заявила на засіданні політради грузинської опозиційної партії «Єдиний національний рух» (ЄНР), що відмовляється від мандата члена парламенту, який вона отримала як «другий номер» у партійному списку цієї партії.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, Сандра Рулофс пояснила своє рішення тим, що парламентські вибори 8 жовтня і другий тур цих виборів 30 жовтня, в яких вона брала участь вже як мажоритарний кандидат, «пройшли з грубими порушеннями», а в умовах, коли в результаті всіх цих порушень опозиційна партія зуміє створити лише невелику фракцію в новому законодавчому органі, вона «не бачить сенсу» в парламентській роботі.

Раніше чоловік Рулофс, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі закликав однопартійців відмовитись від депутатських мандатів. Однак, як заявив Радіо Свобода член політради ЄНР Давид Дарчіашвілі, «при всій повазі до Міхеїла Саакашвілі і Сандри Рулофс, більшість політради партії вирішило не відмовлятися від депутатських мандатів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ