Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події  |  Війна з Росією

ДТЕК Ахметова позбавить Донеччину українського телерадіомовлення

Об'єкти Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення в Донецькій області будуть частково відключені від енергопостачання за заборгованість в 1,1 млн грн. Про це повідомили в прес-службі ДТЕК Донецькі електромережі.

Як зазначили в ДТЕК, оператори систем розподілу зобов'язані обмежити або відключити від енергопостачання споживача, який не виконує свої зобов'язання по оплаті рахунків за електроенергію. Невиконання умов оплати - пряме порушення споживачем норм Закону України «Про ринок електричної енергії».

"На жаль, багатомісячні переговори, між боржником і оператором системи розподілу так і не дали результатів. У компанії немає іншого виходу, як обмежити енергопостачання об'єктів Концерну РРТ у Донецькій області.

ДТЕК Донецькі електромережі закликає керівництво Концерну РРТ знайти вихід з ситуації, що склалася і не допустити відключення.

Про можливе відключення об'єктів компанія завчасно поінформували Донецьку Обласну Державну адміністрацію, органи Держенергонагляду та керівництво Концерну РРТ", - зазначили в компанії Ахметова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ