Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дубінський заявив про політичне переслідування

Народний депутат Олександр Дубінський, який під час війни виїхав за кордон нібито під приводом супроводу батька на лікування і в якого 3 серпня відбулися обшуки, назвав дії силовиків політичним переслідуванням.
Олександр Дубінський. Фото УНІАН

Про це як пише УП він написав у своєму телеграмі. 

"Сьогодні ОП в особі Зеленського, Єрмака та їхніх посіпак вкотре продемонстрував свій цинізм і аморальність.

Після даних мною свідчень у НАБУ у справі про держзраду Деркача та участі в цій справі вищих посадовців держави, в мене були проведені незаконні обшуки, метою яких є знаходження будь-якого компромату, який може бути використаний для моєї дискредитації", - йдеться в повідомленні.

Дубінський назвав озвучені щодо нього звинувачення "повністю надуманими" і покликаними припинити його "опозиційну діяльність: критику чинної влади в особі Зеленського, Єрмака та їхніх ручних чиновників, розкриття багатомільярдних корупційних схем на Великому Будівництві, на проєкті ДІЯ, на відбудові Київської області, розкриття масштабних розкрадань коштів НБУ керованими з ОП чиновниками".

"Цинічно втручаючись в особисте життя моєї сім'ї, негідники з ОП намагаються закрити мені рота, порушуючи всі мислимі й немислимі законні процесуальні норми. Очевидно, що жодного іншого серйозного приводу для політичного переслідування вони не знайшли і тому застосували брудні провокації у своєму фірмовому стилі", − заявив Дубінський.

Він додав, що відстоюватиме свою правоту в суді і продовжить діяльність, "спрямовану на розкриття корупційного спрута Зеленського і компанії".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ