Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Дубневич занурить Солонківську ОТГ у "глуху ніч"

Як повідомила депутатка Солонківської сільради Надія Баволяк, з ініціативи голови ОТГ, вночі вимикатимуть вуличне освітлення. В залежності від пори року, вулиці не будуть освітлені в період з 21:30 або 23:00 до 5:00 ранку.

"Зокрема, ми, як депутати, на сесії відреагували і донесли думку до голови, що вимикати світло не зовсім вірно, власне хочаб зберегти освітлення у центральних частинах сіл, оскільки там знаходяться адмінбудівлі, майданчики і інше не маловартісне майно громади. Вважаємо, що з метою економії доцільніше встановити датчики руху, а не повністю відключати світло. Економія потрібна але розумна", - зазначила Надія Баволяк.

Вона додала, що також,  важливо знати, на що підуть ці зекономлені кошти, було б добре, якби на публічні бібліотеки, школу мистецтв чи спортивні змагання...

"Чому б не на культурно-просвітницьке життя громади? Але, звісно, про що я коли це все знищено головою і його командою!?

Як ви, мешканці, дивитесь на таку ситуацію з вимиканням світла у ночі? Чи слідкуєте на, що витрачаються кошти громади? На що підуть і ці зекономлені кошти?", - написала Баволяк на своїй Facebook-сторінці.

Нагадаємо, головою Солонківської ОТГ є Дубневич Богдан. У Солонківську ОТГ входять понад 20 сіл, зокрема, село Зубра, де проживають брати Дубневичі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ