Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Два райони Львова були без світла

За інформацією, яка надійшла на «Гарячу лінію міста», протягом 11 січня у двох районах Львова відбувалися відключення електроенергії. Так, у Личаківському районі о 17.40 зникла електроенергія на вул. Донцова, Лісній та Пісковій. Причиною цього було аварійне відімкнення, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Водночас на вул. Новознесенській, Петрусенка, Таращенській, Молочній та Ісаковича о 20.00 згорів трансформатор. З цієї ж причини не було електроенергії і на вул. Липи, 16, 18, 20 та на пр. Чорновола 99, 101, 103 (Шевченківський район).

Станом на 10:00 год. 12.01.2011р. відключено подачу електропостачання по вул. Ковальова, вул. Аркаса, вул. Ревуцького (Франківський район) для проведення капітального ремонту трансформаторної підстанції, вул. Земельна, вул. Б.Хмельницького, вул. Новознесенська (Личаківський район) - монтаж заземлення, вул. Низинна, вул. Суботівська, вул. Широка - ремонт трансформатора. Аварійне відключення з 11 січня вулиць Новознесенська, Петрусенка, Таращенська, Молочна, Ісаковича продовжували ліквідовувати.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ