Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Два режими нагрівання для зручного використання glo™ HYPER+

На правах реклами.
glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

glo™ (гло)  —  це інноваційна технологія індукційного нагрівання тютюну. Пристрій для нагрівання тютюну glo™ HYPER+ (гло хайпер +) є однією з моделей лінійки HYPER, що має 2 режими  —  Standard і Boost. Він може здійснювати до 4 сесій* підряд та до 20 сесій** на одному заряді - перемикання режимів та управління девайсом здійснюється лише однією кнопкою. 

Пристрій glo™ HYPER + має елегантний дизайн. Він представлений у чотирьох варіантах – синій, білий, чорний та золотий. Купити glo™ HYPER+ можна на офіційному сайті myglo.com.ua, а також у точках продажу, у магазинах glo™ Studio та спеціалізованих кіосках. 

Як і будь-яка електронна техніка, пристрої для нагрівання тютюну повинні регулярно заряджатися. В glo™ використовуються літій-іонні акумулятори, що мають високу енергетичну ємність, низький саморозряд, великий цикл зарядки-розрядки, а ще вони не потребують додаткового обслуговування. Час заряджання пристрою HYPER+ складає до 3,5 годин.

Дуже важливо своєчасно заряджати пристрій, оскільки при його низькому заряді сесія не розпочнеться, а статися це може у доволі непотрібний момент.

Чим різняться glo™ HYPER PLUS режими?

Пристрій може працювати в одному із двох режимів, які ви вибираєте самостійно за власним бажанням. Максимальна температура нагрівання у режимі Standard складає до 240°C, що дає змогу нагріти пристрій за 20 секунд з тривалістю сесії 4 хвилини. В режимі Boost максимальна температура складає до 270°C, в результаті чого пристрій glo™ Hyper+ нагрівається за 15 секунд, а сесія триває 3 хвилини.

Для вибору того чи іншого режиму потрібно виконати різні дії:

  1. Для роботи пристрою у режимі Standard потрібно затиснути кнопку керування та утримувати її впродовж 3-х секунд. Пристрій має завібрувати, після чого потрібно відпустити кнопку та дочекатися повної готовності (приблизно через 20 секунд заповняться кругові індикатори та пристрій знову завібрує). Після цього девайс буде готовий до використання.
  2. Для роботи пристрою у режимі Boost потрібно затиснути кнопку керування на 5 секунд,доки пристрій не завібрує 2 рази. Потім відпускаєте кнопку, а круговий індикатор покаже початок нагрівання. Після того, як він нагріється, пристрій завібрує вдруге, що свідчитиме про те, що можна починати сесію. На відміну від режиму Standard, Boost забезпечує краще нагрівання завдяки високій температурі. 

Ознайомитися з усіма правилами користування ви можете за допомогою інструкції, що йде у комплекті з пристроєм

* За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача 

** При використанні в режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ