Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дві шахрайки, прикриваючись участю в «Молодіжному Союзі „Наша Україна», обікрали літню жінку

Учора, 22 березня, до львівського офісу Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодіжний Союз „Наша Україна» звернулася 80-річна жінка, у котрої дві шахрайки забрали гроші, залишивши контакти „молодіжки”. Про це повідомили у Львівській обласній організації „Молодіжний Союз ”Наша Україна”.
У повідомленні „молодіжки”, зокрема, сказано: „До вісімдесятирічної пані Валентини учора, 22 березня, близько 16 години прийшли дві жінки начебто з «молодіжки „Нашої України», які запропонували свою допомогу і, зокрема, гроші та продукти від Червоного Хреста, яка не завжди потрапляє до літніх людей. Для того, щоб отримати допомогу, пані Валентині, за словами явних аферисток, потрібно заплати формальні 162 гривні, яких в пенсіонерки не виявилось. Аферистки забрали останні 80 гривень, які мала пані Валентина і пообіцяли через годину привезти продукти та грошову допомогу від Червоного Хреста. Як гарантію, жіночки залишили папку з написом «Молодіжний Союз» та телефоном офісу «Молодіжний Союз „Наша Україна», зазначивши, що всередині є повна інформація про цю допомогу. Через годину, не дочекавшись жінок, пані Валентина відкрила папку, яка виявилась порожньою.”
«Молодіжний Союз Наша Україна» офіційно заявив, що жодних акцій з доставкою продуктів літнім людям не проводить, оскільки це повинно відбуватись під контролем уповноважених державних структур, а також висловив обурення, що шахраї, спекулюючи довірою літніх людей до «Нашої України», використовують назву організації для своїх злочинних діянь. „Молодіжка” „Нашої України” закликала людей бути пильними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ