Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів

У повторному матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" вдома зіграло внічию з бельгійський "Брюгге" та вилетіло з турніру.

"Динамо" вдало розпочало матч та відкрило рахунок уже на 6-й хвилині. Після багатоходової комбінації Віталій Миколенко прострілив зліва, а Віталій Буяльський низом переправив м'яч у сітку, передає Еспресо.

"Брюгге" відігрався на 38-й хвилині, коли після подачі з кутового головою забив Саймон Делі. Кияни постали перед необхідністю забивати у другому таймі два голи.

Команда Олександра Хацкевича знову вийшла вперед на 50-й хвилині. Беньямін Вербіч змістився з лівого флангу та пробив у штангу, першим на добиванні опинився Володимир Шепелєв, який спрямував м'яч у ворота.

Команди догравали матч у меншості - на 83-й хвилині за повторне попередження було вилучено динамівця Микиту Бурду, а за хвилину червону картку за атаку воротаря не за правилами отримав Персі Тау. 

На 88-й хвилині рівновагу знову відновив Руд Вормер. Проте на 90+3 хвилині "Динамо" опинилося попереду - після удару Франа Соля, Брендон Мехеле зрізав м'яч у власні ворота. Остаточний рахунок у грі встановив Луа Опенда. 

"Динамо" зіграло з "Брюгге" внічию 3:3 та вилетіло з Ліги чемпіонів. 

Кияни продовжать виступи на груповому раунді Ліги Європи.

Ліга чемпіонів

3-й кваліфікаційний раунд, повторний матч

13 серпня

"Динамо" (Україна) – "Брюгге" (Бельгія) 3:3

Голи: Буяльський, 6, Шепелєв, 50, Мехеле,  – Делі, 38, Вормер, 88, Опенда, 90+5

"Динамо": Бойко, Бурда, Кадар, Кендзьора, Миколенко, Вербіч (Бесєдін, 69), Андрієвський (де Пена, 46), Циганков, Буяльський, Родрігес, Шепелеє (Соль, 83).

"Брюгге": Міньоле, Мехеле, Делі, Соболь, Рітс, Мата, Ванаку, Вормер, Бонавентуре (Діатто, 52), Тау, Окереке (Опенда, 81).

Попередження: Тау, 9; Мата, 22; Миколенко, 55; Кадар, 57; Бурда, 60; Окереке, 79; Ванаку, 86.

Вилучення: Бурда, 83 - Тау. 84

Нагадаємо, "Тоттенхем" у неймовірному поєдинку вирвав перемогу у "Аякса" і вийшов у фінал Ліги Чемпіонів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ