Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитячі клуби Львова запрошують на святкування Міжнародного дня сім’ї

1/2
Сьогодні, 13 травня, з 15:00 до 17:00 год у Стрийському парку відбудеться святкування Міжнародного дня сім'ї спільно з дитячими клубами Львова та управлінням молодіжної політики Львівської міської ради.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

"Всі ми – велика родина. Україна – це наша сім'я. У багатьох родин татусі, брати, сестри та інші родичі нині захищають нашу країну у гарячих точках, хтось із рідних перебуває тривалий час за кордоном, або займається волонтерською діяльністю, сьогодні як ніколи українці об’єднані та відчувають себе однією великою родиною", – зазначають організатори.

У програмі заходу передбачений розпис картин із зображенням левів, дитячі майстер-класи від героїв-педагогів, розмальовування пряників та глиняних фігур, фейс-арт та малюнки хною, а також вуличні ігри та baby-зона. Особливістю заходу є те, що всі hand-made вироби дітей будуть передані нашим захисникам.

Дітей та підлітків запрошують відвідати захід зі своїми рідними у Стрийському парку, а також шукати намети дитячих клубів Львова на алеї біля Українського католицького університету.

Детальніше про захід можна дізнатись в управлінні молодіжної політики за номером телефону +380 97 690 4193.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ