Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитячі клуби Львова запрошують вимушено переміщених дітей долучитись до позашкільного дозвілля

Управління молодіжної політики Львівської міської ради інформує, що мережа Дитячих клубів Львова продовжує працювати для дітей та підлітків міста.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Наразі заняття проходять з використанням технологій дистанційного навчання. Втім для дітей, які були вимушені покинути свої домівки педагоги проводять заняття та майстер-класи в місцях їхнього тимчасового проживання. Всі заняття проводяться безкоштовно.

На офіційних сторінках в соцмережах дитячих клубів та управління публікується розклад та анонси онлайн-занять, до яких можуть долучитись усі охочі.

Від початку російсько-української війни дитячі клуби на вул. Довженка, вул. Сихівська, вул. Карманського та вул. Граб’янки, стали прихистком для сімей з дітками та старших людей. На місце приходять педагоги та волонтери, які також проводять навчання та майстер-класи для дітей, які там тимчасово проживають. Зокрема, це заняття з малювання, ліплення, рукоділля та спортивні активності.

Ще в частині приміщень дитячих клубів на вул. Замарстинівська, 71, вул. Ф. Ліста, 1, вул. Пасічна, 64 здійснюється постійний збір гуманітарної допомоги. На місці працюють педагоги та волонтери, які щодня сортують та передають гуманітарну допомогу за потребами та запитами для Львова та інших міст України зокрема.

«Сьогодні для нас важливо забезпечувати не лише гуманітарною допомогою наших військових та приймати у Львові людей, які були вимушені переселитись до нашого міста, а й подбати про дітей, які побачили на власні очі війну. Тому було вирішено більше підсилити дитяче позашкільне дозвілля та створити додаткові заняття та групи, до яких запрошуємо наших львівських діток, та тих, хто знайшов тимчасовий або постійний вимушений притулок у Львові. Радо запрошуємо усіх на заняття», – зазначає керівник управління Ростислав Юник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ