Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Джерело запаху газу біля школи №77 ліквідовано, загрози дітям немає

Життю учнів школи № 77 нічого не загрожує: працівники ДСНС локалізували та знешкодили джерело запаху газу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління освіти Львівської міської ради, сьогодні, 17 вересня, евакуювали дітей зі школи № 77 з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності, яка розташована на вулиці Івана Виговського, 7-А.

За висновком газової служби, яка виїхала на місце події, на території гаражів, що межують зі школою, невідомі особи, ймовірно, злили конденсат із газового балона. На місці працювали рятувальники для ліквідації наслідків.

«Сьогодні, о 09.00 різкий запах газу поширився на території школи та у приміщенні фойє. 437 дітей, які були присутні у школи, було евакуйовано на територію церкви. За викликом відповідального ЦС у школі на території працювали аварійна служба газу, ДСНС та поліція.

Працівники аварійної служби газу виявили місце розливу скрапленого газу з балона на території гаражів, що знаходяться поруч.

ДСНС локалізували та знешкодили джерело запаху. На даний час запах розсіюється, приміщення школи провітрюють та дезінфікують.

Життю дітей та персоналу школи нічого не загрожує", — зазначає керівництво школи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ