Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Джорджіо Марчетті сподобалось у Львові

Директору відділу професійного футболу Джорджіо Марчетті з делегації УЄФА, яка перебуває у Львові з оглядовим візитом, сподобалось наше місто. Про це після презентації Львова у Палаці Потоцьких він розповів журналістам.
„Ми не так довго в Україні, але в мене вже склалось позитивне враження про Львів. Делегація відвідала оперний театр і побачила, що Львів - це живе та динамічне місто”, — сказав Джорджіо Марчетті. Окрім того, директор відділу професійного футболу УЄФА зазначив, що делегація значною мірою враховуватиме відсоток населення, який підтримує проведення в Україні та Польщі фіналу ЄВРО-2012.
„Нам важливо, яка частина населення підтримує проведення фіналу в Україні і в Польщі, ми не проводитимемо окремих спеціальних опитувань, однак користуватимемося загальними соціологічними даними”, - зазначив він.
Нагадаємо, сьогодні до Львова приїхала делегація УЄФА, яка перебуватиме в Україні з оглядовим візитом в рамках участі України і Польщі в тендері за право приймати фінальний турнір чемпіонату Європи-2012 року з футболу 13-16 вересня 2006 р. У складі делегації: член комітету змагань національних збірних Гері Бін, директор відділу професійного футболу Джорджіо Марчетті, голова відділу змагань національних збірних Мікаель Зальцер, менеджер змагань УЄФА ЄВРО Кристоф Йонг, координатор змагань УЄФА ЄВРО 2008 Бруер Маріон-Ніколь, голова відділу УЄФА з проведення заходів Майк Кісс.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ